Uhapšen zbog neovlašćene prodaje automobila

Uhapšen je D.J. (38) sa područja opštine Ada zbog sumnje da je, bez ovlašćenja za trgovinu, nabavljao putnička vozila, a potom ih oglašavao na prodaju putem interneta.
Uhapšen zbog neovlašćene prodaje automobila
Foto: 021.rs
U policijskom saopštenju se navodi da je on prodaju oglašavao pod imenom firme koja nije registrovana u Agenciji za privredne registre.
"Pretresom dvorišta osumnjičenog policija je pronašla i privremeno oduzela 22 automobila čija se vrednost procenjuje na oko 41 milion dinara", navodi se u saopštenju.
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Senti.
  • Vidan Jovanovic

    31.07.2024 17:17
    Dali je moguce?
    Ima i onih sto zidaju zgrade a promet imaju 2.000 eura?
  • Džo

    31.07.2024 10:18
    Polovnjaci
    Hahaha,ništa novo,pola Srbije živi od nelegalne trgovine automobilima,pa nisu uhpšeni!!
    Nego ovaj samo nije dovoljno podmazao tamo gde treba!!
  • Ogrish

    30.07.2024 08:30
    @Novosađanin
    Grešiš, imam par drugara koji su na državnoj sisi, pola smene ubiju gledajući ovih par platformi za trgovinu polovnjacima. Samo što oni nisu dovoljno visoko rangirani da reketiraju ovakve kao iz teksta, ljudi gledaju za svoju dušu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina