Subotičanin nije hteo da se zaustavi na zahtev policije, krenuo automobilom na službenike

Subotička policija uhapsila je D. G. (23) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.
Subotičanin nije hteo da se zaustavi na zahtev policije, krenuo automobilom na službenike
Foto: 021.rs
Kako se navodi u saopštenju PU Subotica, policija je takođe uhapsila i S. K. (23) iz Subotice zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.
Pretresom stana i drugih prostorija koje je koristio D. G. policija je pronašla 806 tableta za koje se sumnja da su ekstazi, manju količinu materije za koju se sumnja da je marihuana, kao i tri digitalne vage za precizno merenje.
S. K. se sumnjiči da se prethodno oglušio o naređenje policije da zaustavi "ford" kojim je upravljao i u kojem je suvozač bio D. G., kao i da je potom automobilom krenuo ka policijskim službenicima, ali su ga oni ubrzo sustigli i zaustavili.
 
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Subotici.
  • Šteta

    02.08.2024 10:52
    Znajući da po sns policijskim stanicama i sns zatvorima, ljudi budu ubijeni zbog petarde, zašto se čudite kad probaju da beže?
    Svašta.
  • Nikakvom

    02.08.2024 09:42
    Kada klincadija pocne da napada policiju onda je jasno u kom stanju je sve..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina