Nigde kao kod kuće: Nedimović se vraća na čelo Sremske Mitrovice

Branislav Nedimović, doskorašnji potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije i bivši ministar poljoprivrede, izabran je za gradonačelnika Sremske Mitrovice.
Nigde kao kod kuće: Nedimović se vraća na čelo Sremske Mitrovice
Foto: 021.rs
Nedimović je za gradonačelnika izabran na sednici Skupštine grada. On je na lokalnim izborima u junu bio nosilac izborne liste okupljene oko SNS, prenosi lokalni portal Ozon.rs.

Bivši ministar poljoprivrede vraća se na funkciju koju je obavljao od 2008. do 2016. godine. Kada je prvi put došao na čelo Sremske Mitrovice bio je najmlađi gradonačelnik Srbije u tom momentu.

Na današnjoj sednici Skupštine opštine za zamenika gradonačelnika izabrana je Danica Nedić, kojoj je istovremeno prestao mandat direktora Javnog preduzeća za distribuciju prirodnog gasa "Srem gas".
  • danica G

    03.08.2024 13:44
    trt
    zasto nedim stalno menja funkcije?ne zna da radi ili je strucan u svim oblastima pa mu svejedno gde pravi štetu
  • Sanja

    02.08.2024 17:00
    Bačvanim
    Mitrovica će procvetati.
  • Neko iz struke

    02.08.2024 14:29
    Bas su se sremci obradovali na ovu vest!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Za vikend 25 udesa u Južnobačkom okrugu

U periodu od 27. do 29. septembra, u Južnobačkom okrugu, dogodilo se 25 saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedna osoba poginula, dve su zadobile teške povrede, a sedam je lakše povređeno.