U subotu izmena režima saobraćaja na dve deonice u Vojvodini zbog manifestacija

Režim saobraćaja biće izmenjen u subotu, 10. avgusta na deonici Silbaš (Bački Petrovac) - Rumenka i Kanjiža - Novi Kneževac.
U subotu izmena režima saobraćaja na dve deonice u Vojvodini zbog manifestacija
Foto: 021.rs
Silbaš (Bački Petrovac) - Rumenka
 
U subotu, od 19 do 19.30 časova, biće izmenjen režim saobraćaja zbog održavanja priredbe "Svečani defile" na deonici Silbaš (Bački Petrovac) - Rumenka, od raskrsnice državnog puta II A reda broj 111 sa ulicama Masarikova i Lenjinova, do raskrsnice sa ulicom Jarmočina.
Tokom manifestacije saobraćaj će biti regulisan uz prisustvo saobraćajne policije.
Kanjiža - Novi Kneževac 
 
U subotu, od 17 do 20 časova, zbog održavanja manifestacije "Festival trčanja i plivanja", biće obustavljen saobraćaj na deonici Kanjiža - Novi Kneževac (Đala), od raskrsnice sa državnim putem II A reda broj 102 u Kanjiži do raskrsnice sa Ulicom Branka Radičevića u Novom Kneževcu.
 
Tokom manifestacije saobraćaj će se odvijati shodno privremenoj saobraćajnoj signalizaciji i uz prisustvo saobraćajne policije.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Bačka Topola: Pijani vozač sleteo s puta

U Bačkoj Topoli, pedesettrogodišnji vozač je, upravljajući "fordom" sa 2,19 promila alkohola u organizmu, sleteo sa puta, saopštila je Policijska uprava u Subotici.

Presušilo jezero Rusanda kod Melenaca

Jezero Rusanda kod Melenaca, jedinstveni biser banatske ravnice, predstavlja slano jezero, okruženo slatinskim staništima koji predstavljaju veliko prirodno bogatstvo za taj kraj.