Subotičani planirali napad na policiju i izazivanje nereda na protestu u Beogradu

Četiri Subotičana uhapšena su zbog planiranja napada na policiju i izazivanja nereda na protestu protiv iskopavanja litijuma u Beogradu 10. avgusta.
Subotičani planirali napad na policiju i izazivanje nereda na protestu u Beogradu
Foto: 021.rs
Kako je saopštio MUP, uhapšeni su D.R. (46), Z.C. (35), S.V.T. (38) i D.E. (41) zbog sumnje da su planirali napad na policiju i izazivanje nasilja i nereda.
Ministar policije Ivica Dačić podsetio je da su ovim planovima zapravo pripremali napad na ustavno uređenje.
"To se vidi iz njihov prepiske. Lica će biti predata tužilaštvu na dalje postupanje", izjavio je Dačić.
  • Pićuka

    10.08.2024 11:25
    Smejurija. Kako niste Radoičića nahvatali šta planira? Marš. Zbog takvih ljudi mrze socijalizam i komuniste.
  • Aritmetika

    10.08.2024 10:52
    Njih četvorica "planirali" i dopisivali se? Stvarno? Jesu nešto radili ili samo pričali? Jery, priča je prazna, a verbalni delikt još ne postoji, pa vam je i cela akcija prazna priča. Proverite šta ima kod Veselinovića i Radoičića na gajbama...možda bude više sreće.
  • Весна

    10.08.2024 10:01
    Нереде на протестима организује СЛУЖБА тако што пошаље своје хулигане да руше и пале. Да ли су ова четворица из те екипе ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Bačka Topola: Pijani vozač sleteo s puta

U Bačkoj Topoli, pedesettrogodišnji vozač je, upravljajući "fordom" sa 2,19 promila alkohola u organizmu, sleteo sa puta, saopštila je Policijska uprava u Subotici.