Težak udes kod Zrenjanina, strahuje se da ima nastradalih

U saobraćajnoj nesreći na putu Žabalj-Čurug, u blizini Zrenjanina, povrđene su četiri osobe, a pretpostavlja se da je jedna osoba nastradala na licu mesta.
Težak udes kod Zrenjanina, strahuje se da ima nastradalih
Foto: 021.rs
"U jednom autu je bila žena i troje dece, a drugom automobila je bila jedna žena. Taj drugi automobil je prešao u suprotnu traku i došlo je do sudara. Pretpostavlja se da je preminula žena koja se nalazila u drugom autu", rečeno je u MUP-u za N1.
Kako je navedeno, preciznijih informacije će biti nakon što se završi uviđaj, koji je trenutno u toku.

Sve osobe su prevezene u bolnicu. Saobraćaj je opustavljen.

  • Radovan

    11.08.2024 10:09
    Put je u katastrofalnom stanju.Nekoliko ljudi je vec poginulo u zadnjih 5 god.....
    Drzava je smanjila brzinu na 50km/h....Vucic je pre dve godine na mitingu obecao da ce napraviti taj put-pa slagao po obicaju.....gradjani zivotima placaju ceh.
    Prvo stadion pa cemo videti posle za put....a dotle ko sacuva glavu...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Bačka Topola: Pijani vozač sleteo s puta

U Bačkoj Topoli, pedesettrogodišnji vozač je, upravljajući "fordom" sa 2,19 promila alkohola u organizmu, sleteo sa puta, saopštila je Policijska uprava u Subotici.