Počeli radovi na deonici Irig - Maradik: Naredna dva meseca izmenjen saobraćaj

Radovi na deonici Irig - Maradik počeli su danas, 12. avgusta i trajaće do 12. oktobra.
Počeli radovi na deonici Irig - Maradik: Naredna dva meseca izmenjen saobraćaj
Foto: 021.rs
Kako kažu u "Putevima Srbije", u ovom periodu, tokom svetlog dela dana, obnavaljaće se i asfaltirati kolovoz na deonici Irig - Maradik.
U zoni radova, u toku svetlog dela dana, saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila uz ručnu regulaciju, u dužini od 8,8 km, dok će se tokom noći saobraćaj odvijati dvosmerno na suženom delu kolovoza.
Radovi su obezbeđeni saobraćajnom signalizacijom i opremom.
 
"Molimo učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajnu signalizaciju i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu", apeluju u Putevima Srbije.
  • Beba

    12.08.2024 22:14
    Bilo je krajnje vreme da se nakon mnogih odlaganja pristupi izgradnji puta koji je svega 8.8 km. Na dan Sv Majke Angeline, Slave Manastira Krusedol pocinje izgradnja. Hvala joj !
  • Ljiljana

    12.08.2024 20:02
    Radujem se novom putu! Svima će biti ugodnije i bezbednije. Velika svetinja manastir Krušedol biće dostupnija i posećenija!
  • Sremica

    12.08.2024 15:32
    Docekasmo, najzad na nas dosao red

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Bačka Topola: Pijani vozač sleteo s puta

U Bačkoj Topoli, pedesettrogodišnji vozač je, upravljajući "fordom" sa 2,19 promila alkohola u organizmu, sleteo sa puta, saopštila je Policijska uprava u Subotici.