U nedelju obustava saobraćaja u Somboru zbog "Somborman Triatlon"

Saobraćaj će biti zabranjen u nedelju, 18. avgusta u Somboru zbog održavanja takmičenja "Somborman Triatlon".
U nedelju obustava saobraćaja u Somboru zbog "Somborman Triatlon"
Foto: Pixabay
Zbog ovog takmičenja, od 10 do 14 časova biće obustavljen saobraćaj na deonici Sombor (Apatin) - Sombor (Industrijska zona).
Alternativni putni pravac tokom održavanja priredbe - iz pravca Odžaka i Novog Sada Staparskim putem na Prvomajski bulevar, a iz pravca Vrbasa Obilaznicom do Staparskog puta.
"Molimo učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajnu signalizaciju i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu", poručuju iz Puteva Srbije.
  • Dežurno gunđalo

    14.08.2024 15:33
    E, ako je policija mogla da rastera građane koji su vršili obustavu saobraćaja na mostu i na pruzi u Beogradu, očekujem da rasteraju i ove.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Bačka Topola: Pijani vozač sleteo s puta

U Bačkoj Topoli, pedesettrogodišnji vozač je, upravljajući "fordom" sa 2,19 promila alkohola u organizmu, sleteo sa puta, saopštila je Policijska uprava u Subotici.