Devojka se utopila u Bačkoj Palanci

Danas oko 15 časova na plaži Tikvara u Bačkoj Palanci pronađeno je telo ženske osobe, koje su izvukli ronioci.
Devojka se utopila u Bačkoj Palanci
Foto: 021.rs (ilustracija)

Prema dostupnim informacijama, sumnja se da je reč o J.K. (28), čiji je nestanak prijavljen oko 12 časova, piše portal "Bačka Palanka vesti".

Sumnja se da se utopila.

Policija i Hitna pomoć su na terenu, a istraga je u toku.
 
Više informacija će biti dostupno nakon završetka uviđaja.
  • Maja

    19.08.2024 10:09
    Da li idioti koji stavljaju minuse uopste znaju na koju vest ih stavljaju?!
  • Nenad

    19.08.2024 00:05
    Neljudski efikasni botovi
    Minusi botova na komentare pokazuju koliko daleko ide bolest koja se zove SNS. Nije vas sramota?! Ipak radite uzaludan posao, pošto će u vašem svINjFORMERU biti objavljene fotografije i strašna priča o davljenju devojke na prvoj strani, kao i sve druge strahote sa kojima kljukate narod da se slučajno ne bi probudio i shvatio šta im radite. Svakih par dana mogu da pročitaju da se neko utopio, pošto ne zna da pliva ni staro ni mlado. Zar to nije sramota za državu da svaki deseti odrasli ne zna da pliva?!
  • deda

    18.08.2024 21:23
    Bio sam danas tamo. Telo na plazi prekriveno. Cetri metra dalje se ljudi suncaju, a deset metara dalje se kupaju i vesele.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Presušilo jezero Rusanda kod Melenaca

Jezero Rusanda kod Melenaca, jedinstveni biser banatske ravnice, predstavlja slano jezero, okruženo slatinskim staništima koji predstavljaju veliko prirodno bogatstvo za taj kraj.

Ponovo buknuo požar kod Subotice

Požar u Radanovačkoj šumi kod Subotice je danas ponovo buknuo zbog jakog vetra, iako je u nedelju bio delimično stavljen pod kontrolu.

Kakav akva park planira Inđija?

Opština Inđija objavila je 4. septembra javnu prezentaciju urbanističkog projekta za izgradnju hotela sa akva parkom, u okviru ranije najavljenog projekta Panonske terme.