Zemljoradnička zadruga iz Kikinde otišla u stečaj, otoren postupak

U Privrednom sudu u Zrenjaninu doneto je rešenje o otvaranju postupka stečaja nad Zemljoradničkom zadrugom "Bonus Agricola" Kikinda iz Kikinde.
Zemljoradnička zadruga iz Kikinde otišla u stečaj, otoren postupak
Foto: Pixabay
Sudija Ljiljana Popov donela je rešenje odlučujući o predlogu DP Špedicija Kikinda.
Za stečajnog upravnika imenovana je Milica Bogunović iz Zrenjanina.
Ročište radi ispitivanja potraživanja zakazano je za 28. novembar ove godine, dok će prvo poverilačko ročište biti održano 13. septembar u 12 časova u Privrednom sudu u Zrenjaninu.
  • Ns

    20.08.2024 11:43
    Ns
    MILENKO JOVANOV se toliko borio za druga predsednika i nije stigao da spase obicnu zemljoradnicku zadrugu u svom mestu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Presušilo jezero Rusanda kod Melenaca

Jezero Rusanda kod Melenaca, jedinstveni biser banatske ravnice, predstavlja slano jezero, okruženo slatinskim staništima koji predstavljaju veliko prirodno bogatstvo za taj kraj.

Ponovo buknuo požar kod Subotice

Požar u Radanovačkoj šumi kod Subotice je danas ponovo buknuo zbog jakog vetra, iako je u nedelju bio delimično stavljen pod kontrolu.

Kakav akva park planira Inđija?

Opština Inđija objavila je 4. septembra javnu prezentaciju urbanističkog projekta za izgradnju hotela sa akva parkom, u okviru ranije najavljenog projekta Panonske terme.