Pokrenuta peticija za zabranu Karleušinog koncerta u Subotici

Mreža građana Srbije pokrenula je peticiju za zabranu koncerta estradne pevačice Jelene Karleuše koji će biti održan povodom Dana grada, 1. septembra, na gradskom trgu u Subotici.
Kako su najavili, članovi mreže će uoči Dana grada predati gradonačelniku Subotice peticiju sa ciljem da se od koncerta odustane a da se sredstva usmere na pomoć đacima.
"Smatramo da je 4,8 miliona dinara trebalo da se utroši na udžbenike za osnovce odnosno školski pribor, kao i na veće stipendije za talentovanu decu", navodi se u saopštenju ove mreže.
Dodaje se da se novac mogao utrošiti i na rehabilitaciju dece sa posebnim potrebama, personalne asistentne, za lečenje i udomljavanje pasa lutalica kao i na neke kulturne sadržaje.
 
"Smatramo da svako od nas treba da snosi deo odgovornosti za stanje koje imamo danas, kao i ako ćutanjem odobravamo nastavak devastiranja i uništavanja našeg grada", navodi se u saopštenju.
  • Antun šimek

    29.08.2024 00:37
    42.000.000 rsd
    Koliko je to para za 90tak minuta koncerta iliarlaukanja na bini u somboru,, "strasno"kome pripisati takav uspeh estradne umetnice. Politika je cudo da mi neko pojasni....
  • eve

    23.08.2024 22:48
    S R A M O T A !
    Stvarno je ovo užas šta se radi i kako se mladi uništavaju i srozavaju sa ovakvim izborima.
  • Viktor Orban

    23.08.2024 21:35
    Ja presednik
    Ja Orban podrzavam Karleusu.
    A prosle godine sam se veselio na glavnom trgu uz baju malog dok je u pesmama nama katolicima spsovao svetinje

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Presušilo jezero Rusanda kod Melenaca

Jezero Rusanda kod Melenaca, jedinstveni biser banatske ravnice, predstavlja slano jezero, okruženo slatinskim staništima koji predstavljaju veliko prirodno bogatstvo za taj kraj.

Ponovo buknuo požar kod Subotice

Požar u Radanovačkoj šumi kod Subotice je danas ponovo buknuo zbog jakog vetra, iako je u nedelju bio delimično stavljen pod kontrolu.

Kakav akva park planira Inđija?

Opština Inđija objavila je 4. septembra javnu prezentaciju urbanističkog projekta za izgradnju hotela sa akva parkom, u okviru ranije najavljenog projekta Panonske terme.