Linglong planira gradnju stambeno-poslovnog kompleksa u blizini fabrike u Zrenjaninu

Odeljenje za urbanizam Gradske uprave Zrenjanina objavilo je danas u Listu "Zrenjanin" javni poziv za prezentaciju urbanističkog projekta.
Linglong planira gradnju stambeno-poslovnog kompleksa u blizini fabrike u Zrenjaninu
Foto: 021.rs
Reč je o projektu urbanističke-arhitektonsko razrade lokacije za izgradnju stambeno-poslovnog kompleksa koju je podneo "Linglong international Europe" Zrenjanin.
Reč je o delu parcele u katastarskoj opštini Ečka, u blizini fabrike Linglong, a javna prezentacija će se, u trajanju od sedam dana, održati od 30. avgusta do 6. septembra ove godine godine u Gradskoj kući svakog radnog dana od 10 do 12 časova i na zvaničnom sajtu Grada Zrenjanina u delu Oglasi i konkursi.
 
Pozvana su sva zainteresovana pravna i fizička lica da u toku javne prezentacije izvrše uvid u Urbanistički projekat, kao i da u toku trajanja javne prezentacije svoje primedbe i sugestije na planirana rešenja u pisanom obliku dostave nadležnom organu na adresu Odeljenja za urbanizam, Gradske uprave Zrenjanin, najkasnije do 6. septembra.
Uvid u projekat biće dostupan od 30. avgusta, ali je već poznato da je kompanija "Linglong" 2022. godine platila 14 miliona dinara za 2,8 hektara građevinskog zemljišta na ulazu u Ečku iz Zrenjanina, u blizini gradilišta te kompanije.
 
Prilikom donošenja rešenja Gradskog veća o otuđenju tog građevinskog zemljišta, rečeno je da će objekti kolektivnog stanovanja u Ečki, pet objekata sa oko 300 stanova, biti namenjeni rezidencijalnom stanovanju, kao i za stanove srpskim i kineskim radnicima, zaposlenim u samoj kompanij
  • zztop

    27.08.2024 19:53
    Kad nasele kineze biće nas 10 mileona ...
  • Они

    24.08.2024 13:45
    Они
    граде за свој народ који треба да се насели од 2026.
  • pajo patak

    23.08.2024 14:41
    logično pitanje:
    a da li će u istom biti 水 (Shuǐ) ( цпцки: voda ) ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Presušilo jezero Rusanda kod Melenaca

Jezero Rusanda kod Melenaca, jedinstveni biser banatske ravnice, predstavlja slano jezero, okruženo slatinskim staništima koji predstavljaju veliko prirodno bogatstvo za taj kraj.

Ponovo buknuo požar kod Subotice

Požar u Radanovačkoj šumi kod Subotice je danas ponovo buknuo zbog jakog vetra, iako je u nedelju bio delimično stavljen pod kontrolu.

Kakav akva park planira Inđija?

Opština Inđija objavila je 4. septembra javnu prezentaciju urbanističkog projekta za izgradnju hotela sa akva parkom, u okviru ranije najavljenog projekta Panonske terme.