Produženo radno vreme graničnog prelaza Horgoš 2

Radno vreme graničnog prelaza Horgoš 2 - Reska 2 biće produženo.
Produženo radno vreme graničnog prelaza Horgoš 2
Foto: 021.rs
Kako je navedeno u saopštenju, ova odluka važi od 26. avgusta.
Ovaj prelaz biće u funkciji u periodu od 4 do 23 časa.

Kako navode, ova odluka nastupila je zbog pojačanog prometa putnika i prevoznih sredstava preko granica Srbije i Mađarske.

  • Mitke83

    23.08.2024 22:23
    Drumski razbojnici...
  • Jovan NS

    23.08.2024 18:35
    Nedovoljno
    Tek od 26og avgusta se primenjuje, a pakao je već preko nedelju dana. I iako su produžili nije 24h, pa je moguće opet ne stići do zatvaranja, čime usled ovoliko gužvi i nemogućnosti procene čekanja ovo gubi na efikasnosti. Stvarno neshvatljivo loše.
  • Nikola

    23.08.2024 18:16
    Ekonomski tigar
    Ekonomski tigar deli novac klincima za kockarnice ali nema novca da plati 24h radnike na granicnom prelazu Horgos2. Kako misle da razviju Srbiju, izgradnjom drumova na kojima je rampa spustena?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Presušilo jezero Rusanda kod Melenaca

Jezero Rusanda kod Melenaca, jedinstveni biser banatske ravnice, predstavlja slano jezero, okruženo slatinskim staništima koji predstavljaju veliko prirodno bogatstvo za taj kraj.

Ponovo buknuo požar kod Subotice

Požar u Radanovačkoj šumi kod Subotice je danas ponovo buknuo zbog jakog vetra, iako je u nedelju bio delimično stavljen pod kontrolu.

Kakav akva park planira Inđija?

Opština Inđija objavila je 4. septembra javnu prezentaciju urbanističkog projekta za izgradnju hotela sa akva parkom, u okviru ranije najavljenog projekta Panonske terme.