Nakon optužbi da je napala decu: Pomoćnica gradonačelnika Zrenjanina podnela ostavku

Gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura objavio je na svom Fejsbuk profilu da je jutros primio pismenu ostavku na funkciju pomoćnice gradonačelnika Vere Milošev.
Nakon optužbi da je napala decu: Pomoćnica gradonačelnika Zrenjanina podnela ostavku
Foto: 021.rs
"Iako postupak pred nadležnim organima još nije ni pokrenut, Vera je donela ovu odluku da ne bi stvarala problem u funkcionisanju lokalne samouprave, da pokaže odgovornost, da dozvoli nadležnim organima da iznesu punu istinu i na taj način dokaže da nije sve kako su mediji preneli", napisao je on.
 
Salapura je ukazao da je pažnja javnosti dobrodošla kada treba zaštititi prava dece i da tu nema tolerancije.
"Sada je neophodno da se bez medijskih pritisaka pruži mogućnost i Veri Milošev da se nepristrasno utvrde sve činjenice ovog nemilog događaja", poručio je on.
 
Naveo je i da se povodom tog slučaja u narednim danima lokalna samouprava više neće oglašavati.
Mediji su preneli da su Milošev i njen prijatelj u bioskopu u nedelju, 1. septembra uveče u Zrenjaninu verbalno napali i pretili trojici dečaka, a da su najmlađem od njih, dečaku sa poteškoćama u razvoju, rekli da "ne sme više tu da dolazi" i da tu "ne žele da ga vide".
  • Mirko

    09.09.2024 14:22
    Ide na jaču poziciju.
    Tako je bilo posle svake ostavke neoradikala.

    Pišaju po sirotinji, još od Pašićevih vremena.
  • Ns

    09.09.2024 10:29
    Pa, svakako je trebalo da podnese ostavku od sramote kako ZR izgleda prljavo i zapusteno. Bili smo na Danima piva, sokirali se. Parira Novom Sadu po neodrzavanju. Prelep grad, steta....
  • Tasa

    09.09.2024 09:56
    Ostavka
    Takvi nazalist vode. ovu Drzavu to ce da se zataska i nikom nista

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Bačka Topola: Pijani vozač sleteo s puta

U Bačkoj Topoli, pedesettrogodišnji vozač je, upravljajući "fordom" sa 2,19 promila alkohola u organizmu, sleteo sa puta, saopštila je Policijska uprava u Subotici.