Konkursi za saobraćajnu infrastrukturu i vodosnabdevanje u Vojvodini: Izdvojeno 1,35 milijardi

Uprava za kapitalna ulaganja Autonomne Pokrajine Vojvodine objavila je dva nova javna konkursa za finansiranje i sufinansiranje projekata lokalnih samouprava.
Konkursi za saobraćajnu infrastrukturu i vodosnabdevanje u Vojvodini: Izdvojeno 1,35 milijardi
Foto: 021.rs
Reč je o projektima u oblasti saobraćajne infrastrukture i u oblasti vodosnabdevanja i zaštite voda.
 
Ukupno je obezbeđeno 1,35 milijardi dinara.
Za podršku lokalnim samoupravama na teritoriji Vojvodine u realizaciji projekata koji doprinose razvoju i unapređenju saobraćajne infrastrukture, obezbeđeno je 650 miliona dinara.
 
Realizacijom projekata koji se odnose na izgradnju, rekonstrukciju, sanaciju i rehabilitaciju javnih puteva, uključujući i prateću infrastrukturu u javnoj svojini, poboljšava se bezbednost svih učesnika u saobraćaju, sigurnije odvijanje saobraćaja, ali se doprinosi i boljoj lokalnoj i regionalnoj povezanosti.
Za obezbeđenje stabilnog, sigurnog i dugoročnog snabdevanja vodom, kao i upravljanja otpadnim vodama, zaštitu voda i životne sredine uopšte, na javnom konkursu koji je objavljen danas, za vodosnabdevanje i zaštitu voda obezbeđeno je 700 miliona dinara.
 
Sredstva koja se dodeljuju lokalnim samoupravama po javnom konkursu, namenjena su za finansiranje i sufinansiranje projekata izgradnje, rekonstrukcije i sanacije vodovodne i kanalizacione mreže u javnoj svojini na teritoriji pokrajine.
 
Javni konkursi za finansiranje i sufinansiranje projekata trajaće do 23. septembra. 
 
Detaljne informacije o objavljenim konkursima, načinu i rokovima prijave, mogu se pronaći na internet prezentacijama Uprave za kapitalna ulaganja Autonomne pokrajine Vojvodine  i Pokrajinske vlade.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Bačka Topola: Pijani vozač sleteo s puta

U Bačkoj Topoli, pedesettrogodišnji vozač je, upravljajući "fordom" sa 2,19 promila alkohola u organizmu, sleteo sa puta, saopštila je Policijska uprava u Subotici.