Otac napadnutog dečaka iz Zrenjanina: Čekam kako će se dalje odvijati postupci

Sava Mihajlović, otac napadnutog dečaka koji ima razvojne probleme, povodom ostavke pomoćnice gradonačelnika Zrenjanina Vere Milošev, kaže da to njega ne zanima i da će nastaviti svoju pravnu borbu.
Otac napadnutog dečaka iz Zrenjanina: Čekam kako će se dalje odvijati postupci
Foto: 021.rs (ilustracija)
Dodao je da je porodica imala normalan život do ovog događaja, kao i da se opština nije oglasila po ovom pitanju.
 
"Ja sam već navodio da mene politika ne interesuje, a to što je neko podneo ostavku je moralan čin i prihvatanje odgovornosti za nešto što se dogodilo. Ja to nisam tražio. Ja znam da ću učiniti sve da zaštitim dete i da ću se obratiti svim institucijama koje mogu da mi pomognu u borbi. Ja ću da isteram ovo do kraja“, rekao je Mihajlović za N1.
On kaže da ga iz opštine nisu kontaktirali, kao i da nije dobio izvinjenje.
 
"Apsolutna tišina sa druge strane", navodi otac.
 
"Nastaviću borbu da svom detetu, ali i drugoj deci koja su se našla u ovakvoj situaciji, a verovatno će se ovakve stvari još dešavati, da budem njihov glas. Ja čekam kako će se dalje odvijati postupci po predstavkama koje sam podneo. Predstavke za diskriminaciju, ali i Pašaliću", rekao je on. 
 
Dodao je i da ga je Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković pozvala da preuzme ove korake, kao i da ga je Pašalić pozvao i obavestio da je pokrenuo postupak.
 
"Do ovog događaja smo živeli normalno. Taj odlazak u bioskop je bio preporuka terapeuta u svrhu nekog osamostaljivanja. U školi je takođe prihvaćeno dete. Živeli smo normalan život, dok se ovo nije dogodilo. Danas sam bio da potražim stručnu pomć. Išli smo kod dečjeg psihologa, poslali su nas kod dečjeg psihijatra. Nažalost, mi u Zrenjaninu njega nemamo, pa ćemo morati da idemo u Beograd ili Novi Sad“, rekao je Mihajlović.
  • Apolitičan

    09.09.2024 23:56
    Nek si ti samo apolitičan
  • Pravnik

    09.09.2024 23:50
    Samo čekaj...
    "Čekam kako će se dalje odvijati postupci.."
    - Samo vi čekajte, rešiće se samo od sebe !
    - Bolje podnesi tužbu dok je sve još sveže.
  • Eon

    09.09.2024 20:13
    Tako je u tigru
    milošev će da dobije novu funkciju,verovatno još višu jer je dokazala da je na liniji i veoma arogantna.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Bačka Topola: Pijani vozač sleteo s puta

U Bačkoj Topoli, pedesettrogodišnji vozač je, upravljajući "fordom" sa 2,19 promila alkohola u organizmu, sleteo sa puta, saopštila je Policijska uprava u Subotici.