Totalno pijan na putu Sivac-Crvenka prešao u suprotnu traku i udario u dva vozila: Povređeno i dete

Policija u Kuli podneće krivičnu prijavu protiv pedesetosmogodišnjeg muškarca zbog ugrožavanja javnog saobraćaja.
Totalno pijan na putu Sivac-Crvenka prešao u suprotnu traku i udario u dva vozila: Povređeno i dete
Foto: 021.rs
On se sumnjiči da je, na putu Sivac-Crvenka, upravlјajući "seatom" sa 2,43 promila alkohola u organizmu, izgubio kontrolu nad vozilom, prešao u suprotnu traku i udario u "opel" kojim je upravlјao četrdesetogodišnjak, a potom i u "sitroen" koji je vozio četrdesetogodišnji muškarac.
U ovoj saobraćajnoj nezgodi lakše su povređeni vozač "sitroena" i petogodišnje dete koje se nalazilo u tom automobilu, pedesetdvogodišnjakinja koja je bila u "opelu", kao i vozač "seata".
"Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju, a posebno na vozače, da dosledno poštuju sve saobraćajne propise, radi svoje i bezbednosti drugih učesnika saobraćaju", kažu u MUP-u.
  • Rade

    11.09.2024 12:28
    Ovakve stvari treba u zakon uvesti kao pokušaj ubistva i trajno oduzeti dozvolu i auto i naravno svu štetu nadoknaditi povredjenima
  • Drug Brežnjev

    11.09.2024 12:16
    Ima li dotični ime i prezime ili samo broj godina ?
    Napišite da znamo ko je manijak
  • Sale

    11.09.2024 12:11
    Vracao se sa izuzetnog puta

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Bačka Topola: Pijani vozač sleteo s puta

U Bačkoj Topoli, pedesettrogodišnji vozač je, upravljajući "fordom" sa 2,19 promila alkohola u organizmu, sleteo sa puta, saopštila je Policijska uprava u Subotici.