FOTO: Somborac uhapšen zbog marihuane, amfetamina i dve vagice

Somborska policija uhapsila je M. B. (47) iz okoline ovog grada zbog trgovine drogom.
FOTO: Somborac uhapšen zbog marihuane, amfetamina i dve vagice
Foto: MUP
Policija je u pretresu stana osumnjičenog pronašla oko 900 grama marihuane, manju količinu amfetamina, kao i dve vagice za precizno merenje.
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega je, uz krivičnu prijavu, priveden Višem javnom tužilaštvu u Somboru.
 
Sudija za prethodni postupak mu je odredio pritvor do 30 dana.
 
  • jovo s brkovi

    16.09.2024 06:35
    onaj iz jovanjoce bi trebao da napravi sindikat i da se udruze sa njim mali proizvodjaci i distributeri i onda pod jednim kisobranom da nastupaju i bore se da se prava malih izjednace sa pravima giganata...
  • jao

    13.09.2024 09:31
    jel probo neko vagice, kako rade?
  • sta je

    11.09.2024 10:34
    botovske svinje
    i dalje vas hrane budjavim lebom.....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Bačka Topola: Pijani vozač sleteo s puta

U Bačkoj Topoli, pedesettrogodišnji vozač je, upravljajući "fordom" sa 2,19 promila alkohola u organizmu, sleteo sa puta, saopštila je Policijska uprava u Subotici.