Produžen pritvor osumnjičenima da su ubili ženu prilikom pljačke kuće u Bačkom Petrovom Selu

Viši sud u Zrenjaninu produžio je pritvor Ž. K. (33) i R. K. (18), osumnjičenima za teško ubistvo u saizvršilaštvu.
Produžen pritvor osumnjičenima da su ubili ženu prilikom pljačke kuće u Bačkom Petrovom Selu
Foto: 021.rs
Kako piše Dnevnik, njih dvojica se terete da su, zajedno sa jednim četrnaestogodišnjakom, provalili u kuću u Bačkom Petrovom Selu, s namerom da je opljačkaju. Tom prilikom su ubili vlasnicu kuće B. P. (74), čije je beživotno telo pronađeno 19. jula.
Višem javnom tužilaštvu je u međuvremenu dostavljen obdukcioni zapisnik, a obavljeno je i sudsko-medicinsko veštačenje.
 
"Iz dokumentacije proizilazi da je sada pokojnoj B. P. kritičnom prilikom od strane osumnjičenih zadat veći broj udaraca tupim predmetom i time joj nanet veći broj teških telesnih povreda opasnih po život, usled kojih je oštećena preminula", rečeno je za novosadski list u zrenjaninskom Tužilaštvu, pred kojim se i dalje vodi istraga protiv osumnjičenih.
Beživotno telo 74-godišnje žene iz Bačkog Petrovog Sela pronađeno je 19. jula. Nju je u kući pronašla rođaka koja je pozvala policiju.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina