Renovirana kuglana u Sportsko-rekreativnom centru u Bačkoj Palanci

Završeno je renoviranje kuglane u Sportsko-rekreativnom centru "Tikvara" u Bačkoj Palanci.
Renovirana kuglana u Sportsko-rekreativnom centru u Bačkoj Palanci
Foto: Pokrajinska vlada
Ukupna vrednost radova je 20,6 miliona dinara, a zajednički su ih finansirali Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu sa 13,6 miliona dinara i Opština sa sedam miliona dinara.
 
Resorni sekretar Dane Basta istakao je ovom prilikom da je u prethodnom periodu realizovan niz projekata kada je reč o unapređenju sportske infrastrukture i razvoju sporta na teritoriji opštine Bačka Palanka.
"Danas smo obišli kuglanu, čija je obnova podržana iz pokrajinskog budžeta. Ovo nije kraj kada je reč o ovogodišnjim ulaganjima u sport u Bačkoj Palanci, jer ćemo pomoći i postavljanje multifunkcionalnog poda u maloj sali u Sportskom centru 'Tikvara'", kazao je Basta.
 
Predsednik Opštine Branislav Šušnica zahvalio je Pokrajinskoj vladi i Pokrajinskom sekretarijatu za sport na podršci da kuglana dobije novi sjaj, jer, kako je naveo, nije renovirana od osamdesetih godina.
"Bačka Palanka će opet biti domaćin državnim i pokrajinskim takmičenjima u kuglanju, jer ova naša sala ima međunarodni sertifikat", rekao je Šušnica i dodao da bez podrške Pokrajine ne bi bili realizovani veliki projekti, poput izgradnje sportske hale u Gajdobri, čije će se opremanje nastaviti.
 
Radovi na rekonstrukciji kuglane su obuhvatali adaptaciju poda i zidova kuglane od četiri staze, postavljanje novih semafora i kontrolnih stolova, ormarića za prihvat kugli...

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina