"Vojvođanski vinski dani u Londonu": 10 miliona dinara za vrhunskog kuvara, hotel sa pet zvezdica...

Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam raspisao je tender za organizaciju manifestacije "Vojvođanski vinski dani u Londonu" s procenjenom vrednošću od skoro 10 miliona dinara sa PDV-om.
"Vojvođanski vinski dani u Londonu": 10 miliona dinara za vrhunskog kuvara, hotel sa pet zvezdica...
Foto: Pixabay
Kako se navodi, "Vojvođanski vinski dani u Londonu" je događaj na kome će se stručnoj javnosti u Velikoj Britaniji predstaviti vina iz ključnih vinskih regiona i vinogorja Vojvodine.
 
U javnoj nabavci piše da je cilj manifestacije poboljšanje vidljivosti i prisutnosti vina iz Vojvodine u Velikoj Britaniji, kao i direktnog spajanja vinara sa stručnom javnošću i potencijalnim poslovnim partnerima.
Organizacija događaja, kao cilj tendera, obuhvata zakup sale u hotelu sa pet zvezdica, opremu za prezentovanje masterklasa, opremu za degustaciju vina poput kristalnih čaša, flašica vode, led i slično.
 
Obuhvaćena je nabavka štandova, kao i izložbeni prostor u sali u sklopu "Great Scotland Yard" hotela.
Tenderom je obuhvaćeno angažovanje somelijera, stručnjaka za vina sa Balkana, kao i predsednice panela za Jugoistočnu Evropu.
 
Takođe, u nabavci se navodi da će biti organizovan i gala ručak isključivo od strane šefa koji ima Mišelinovu zvezdu Niklasa Ekstedita i posluživanje vina iz Vojvodine.
 
Ovom događaju prisustvovaće somelijeri, kupci, delegacija Pokrajinske vlade, srpske ambasade u Londonu, predstavnici Udruženja vinara i mediji, navodi se u tenderskoj specifikaciji.
Obezbeđivanje prevoza i hotelskog smeštaja sedam učesnika uključeno je u nabavku.
 
Manifestacija treba da se održi 30. i 31. oktobra ove godine u Londonu, a rok za podnošenje prijava za javnu nabavku je 7. oktobar.
  • Voldi

    25.09.2024 12:37
    A za prosletare i medicinare srednji prst umesto pristojnog života!
  • Srećko

    25.09.2024 11:57
    Srećice idemo ti ja i još petoro ljudi, uzeli smo osamdeset pet hiljada evra iz budžeta, kako da odbiješ ovu ponudu? Vrh hotelčić, ima da nam kuvaju najbolji kuvaria a posle te vodim u šoping. Ajde, taman da vidiš malo London.
  • boco

    25.09.2024 11:40
    somAlijer
    Hoce li biti prisutan i naš najveći somAlijer AV.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina