Mladom vozaču nakon preticanja kolone kod Alibunara oduzeto vozilo - drugo za deset dana

Saobraćajna policija je presretačem juče oko 17.30 časova zaustavila dvadesetogodišnjeg vozača vozila "fiat" koji je na putu Pančevo - Vršac u Alibunaru preticao kolonu od tri vozila.
Mladom vozaču nakon preticanja kolone kod Alibunara oduzeto vozilo - drugo za deset dana
Foto: 021.rs
Kontrolom je utvrđeno da je on upravljao vozilom bez izdate vozačke dozvole i u vreme trajanja posebne mere isključenja vozača iz saobraćaja.
Njemu je oduzeto vozilo jer je proverom utvrđeno da je više puta pravnosnažno osuđen zbog težih prekršaja.
Inače, od ovog vozača već je oduzeto jedno vozilo 16. septembra ove godine zbog upravljanja vozilom bez vozačke dozvole.
 
Ministarstvo unutrašnjih poslova skreće pažnju da je za svega sedam meseci, koliko je mera u primeni, od učinioca težih prekršaja privremeno oduzeto 256 vozila.
  • Milevolidisko

    26.09.2024 22:18
    O Srbijo međ šljivama...
    Zašto ovom ne uduzmu trajno vozačku dozvolu?! Šta se čeka? Da ubije nekog?
  • Sasha

    26.09.2024 21:15
    Na putu Odzaci-Ratkovo pre par dana maloletnik sa probnom dozvolom preticao kolonu i naleteo na motociklistu koji je od siline udara odmah preminuo. Ipak smo na zalost docekali jedan nemili slucaj.
  • Mare

    26.09.2024 21:13
    Znaci da ljudi bukvalno ne fermaju zakone,kao i za trotinete,bukvalno,niko ne postuje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina