Menja se režim saobraćaja na više deonica u Vojvodini

Režim saobraćaja izmenjen je ili će tek biti izmenjen na više deonica u Vojvodini.
Menja se režim saobraćaja na više deonica u Vojvodini
Foto: 021.rs
Kuzmin - Ruma
 
Od dans, 29. septembra, tokom svetlog dela dana, obeležavaće se središnje i leve ivične linije na deonici Kuzmin - Ruma, u oba smera.
 
U zoni radova za saobraćaj će biti zatvorena preticajna traka u dužini do pet kilometara, dok će se saobraćaj odvijati voznom saobraćajnom trakom.
 
Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.
 
Ovi radovi bi trebalo da budu završeni do 1. oktobra.
Most preko Tise
 
Od ponedeljka, 30. septembra od 7 časova ujutru saobraćaj će biti zanranjen na drumsko-železničkom mostu preko reke Tise. 
 
Alternativni putni pravac preko mosta na Tisi je državni put I B reda broj 13, u Novom Kneževcu.
 
Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.
 
Ovi radovi bi trebalo da budu govoti do 8. novembra u 16 časova.
Petlja Pećinci - petlja Batrovci
 
Od ponedeljka, 30. septembra u toku svetlog dela dana izvodiće redovan pregled portala na državnom putu I A reda broj 3, petlja Pećinci - petlja Batrovci, u smeru  Beograd - Šid. 
 
Za vreme pregleda biće zatvorena vozna saobraćajna traka ili preticajna saobraćajna traka, naizmenično, a saobraćaj će biti preusmeren na slobodnu saobraćajnu traku.  
 
Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.
 
Ovaj posao bi trebalo da bude gotov do 2. oktobra.
 
Petlja Vrbas - petlja Feketić
 
Do 7. oktobra izmenjen je režim saobraćaja zbog obnove kolovoza na deonici petlja Vrbas - petlja Feketić, smer Novi Sad- granični prelaz Horgoš.
 
U zoni radova, saobraćaj je iz smera Novi Sad-granični prelaz Horgoš preusmeren na desnu stranu kolovoza (smer ka Novom Sadu) i na desnoj strani kolovoza saobraćaj se odvija dvosmerno.
 
Na petlji Feketić, smer Novi Sad- prelaz Horgoš omogućeno je isključenje i uključenje na auto-put zaustavnom saobraćajnom trakom uz povećan oprez.
 
Shodno dinamici radova, u ponedeljak, 30. septembra, u periodu od 7 do 18 časova, biće zatvorena za saobraćaj petlja Feketić u smeru prema Subotici, odnosno neće biti moguće ni isključenje ni uključenje na petlji Feketić u smeru ka Subotici.
 
Alternativno isključenje do mesta Feketić iz pravca Novog Sada je petlja Vrbas, dok vozila koja idu prema Subotici iz mesta Feketić za uključenje na auto-put koristiće petlju Bačka Topola ili petlju Vrbas. 
 
Ovi radovi trebalo bi da budu završeni do 7. oktobra.
Kula - Odžaci, u Ruskom Krsturu
 
Do 8. oktobra godine u 17 časova, zbog obnove kolovoza obustavljen je saobraćaj na deonici Kula - Odžaci, od ulaza u Ruski Krstur do centra Ruskog Krstura.
 
Saobraćaj se odvija alternativnim putnim pravcem Kula-Savino Selo-Despotovo, Despotovo - Ratkovo, Ratkovo-Odžaci, Odžaci-Lalić-centar Ruskog Krstura.
 
Radovi su obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina