Lažni humanitarac ušao u kuću starijeg Rumljanina, prevrnuo mu invalidska kolica i opljačkao ga

Policija u Rumi uhapsila je D. N. (26) zbog razbojništva.
Lažni humanitarac ušao u kuću starijeg Rumljanina, prevrnuo mu invalidska kolica i opljačkao ga
Foto: Pixabay (ilustracija)
Sumnja se da je on pod izgovorom da skuplja dobrovoljni prilog ušao u kuću starijeg muškarca u okolini grada, prevrnuo invalidska kolica u kojima je sedeo i uzeo mu novac i mobilni telefon.
Nakon toga je pobegao.
Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Rumi, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, u kom roku će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.
  • Više nego žalosno

    01.10.2024 16:05
    je što neće biti priveden
    u stvarno mu potrebnim mu invalidskim kolicima i u istm služiti dugogodišnju robiju. Pa da mu poželim svakodnevna prevrtanja na robiji.
  • Masa

    01.10.2024 15:52
    Razbojnik
    Lopova na svakom cosku tako je meni pre neki dan dosao neki na vrata zvoni kao prodaje neke ikonice crkvene kaze u humanitarne svrhe nisam mu otvarala vrata nego sa tarase pitam sta hoce on kaze otvorite vrata da mi kao pokaze ikone na kulturan nacin se zahvalim ne treba nista ode niz ulicu psujuc

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Za vikend 25 udesa u Južnobačkom okrugu

U periodu od 27. do 29. septembra, u Južnobačkom okrugu, dogodilo se 25 saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedna osoba poginula, dve su zadobile teške povrede, a sedam je lakše povređeno.