Podignuta optužnica protiv tri osobe zbog razbojništva u Bačkom Petrovom Selu

Zrenjaninsko tužilaštvo podiglo je optužnicu protiv okrivljenih L. D. (51), K. K. (27) i G. K. (19) za razbojništvo zbog prošlogodišnje pljačke 78-godišnje žene u tom mestu.
Podignuta optužnica protiv tri osobe zbog razbojništva u Bačkom Petrovom Selu
Foto: 021.rs
Podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Bečeju uhapsili su troje razbojnika, od toga dve žene i mladića, zbog sumnje da su 23. novembra, u noćnim satima, provalili u kuću sedamdesetosmogodišnje J. K, meštanke Bačkog Petrovog Sela.
 
Oni se terete za krivično delo razbojništva, a zrenjaninsko tužilaštvo je, nakon pripremnog ročišta, zakazalo glavni pretres za 27. novembar.
 
Okrivljeni L. D. (51), K. K. (27) i G. K. (19) i dalje se nalaze u pritvoru, prenosi Zrenjaninski.com.

 
Razbojnici su ženu povredili i ukrali joj nakit i garderobu.
 
Žrtva je vikala i dozivala pomoć, pa je jedan od razbojnika pokušao da joj gurne peškir u usta kako bi je ućutkao. Pošto se hrabra žena nije predavala, razbojnici su pobegli, ali su joj pre toga strgnuli burmu sa ruke i odneli nekoliko stvari iz kuće.
 
Kada se oporavila od prvobitnog šoka, J. K. je pozvala unuka koji živi u istom selu.
 
 
Meštani Bačkog Petrovog Sela bili su zgroženi pljačkom, ali i uplašeni jer ima dosta starijih koji sami žive, pa mogu biti na meti kriminalaca.
 
Operativnim radom, policija je brzo identifikovala osumnjičene i pronašla ukradene stvari.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina