Uhapšena petorica: Zaplenjeno 350 litara alkoholnog pića i dve tone vegete

Policija je, u akciji usmerenoj na suzbijanje trgovine ilegalnom i akciznom robom, uhapsila pet osoba, saopštio je MUP.
Uhapšena petorica: Zaplenjeno 350 litara alkoholnog pića i dve tone vegete
Foto: MUP Srbije
Uhapšeni su A.R. (43), V.T. (41) i D.S. (70), svi iz Subotice, Z.P. (49) iz Novog Bečeja i V.K. (60) iz Kule, koji se sumnjiče za nedozvoljen promet akciznih proizvoda i nedozvoljeno skladištenje robe.
 
Sumnja se da je Z.P. u stanu nelegalno koristio električnu energiju, pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava za krađu.
Prilikom pretresa stanova i drugih prostorija koje su osumnjičeni koristili, na sedam lokacija, policija je pronašla i oduzela oko 350 litara raznog alkoholnog pića, dve tone vegete, mašinu za mešanje vegete, 148 kilograma rezanog duvana, kao i ambalažu, čija se ukupna vrednost procenjuje na oko četiri miliona dinara.
Od osumnjičenih je privremeno oduzeto šest vozila koja su, kako se sumnja, koristili za transport robe koja je bila namenjena daljoj prodaji.
 
Uhapšenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužilaštvima.
  • Joca

    04.10.2024 22:00
    "Sumnja se da je Z.P. u stanu nelegalno koristio električnu energiju"

    Mi koji je koristimo legalno se i ne provodimo baš najbolje, zar ne?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina