Masovna tuča u Novom Bečeju: Dvojica sa povredama opasnim po život završila u KCV-u

Zrenjaninska policija je uhapsila A. Dž. (47) i D. J. (27) iz Novog Bečeja zbog pokušaja ubistva.
Masovna tuča u Novom Bečeju: Dvojica sa povredama opasnim po život završila u KCV-u
Foto: 021.rs
Takođe, policija je uhapsila Ž. Dž. (18), M. D. (31), I. D. (22), D. D. (24) i N. S. (26) iz Novog Bečeja zbog nasilničkog ponašanja, dok se Ž. Dž. tereti i za nanošenje teških telesnih povreda. 
 
Oni su sa četrdesettrogodišnjim i šezdesetčetvorogodišnjim muškarcem, kako se sumnja, učestvovali u međusobnoj tuči, juče u centru Novog Bečeja.
A. Dž. i D. J. se sumnjiče da su naneli teške telesne povrede opasne po život četrdesettrogodišnjem i šezdesetčetvorogodišnjem muškarcu koji su zbrinuti u Kliničkom centru Vojvodine.
 
Ž. Dž. je, kako se sumnja, teško povredio dvadesetdvogodišnjeg mladića, dok su svi ostali koji su učestvovali u tuči lakše povređeni.
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnim tužilaštvima.
  • Mire

    08.10.2024 14:30
    Nova stvar u Novom Bečeju
    ...ovakva vest nije prikladna ovoj sredini!
    "Nešto" je trulo, u državi Srbiji!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina