Menja se režim saobraćaja na deonicama u Vojvodini: Radovi na više lokacija

Režim saobraćaja izmenjen je od danas, 9. oktobra na deonicama od Rume do Batrovaca, od Rume do Pećinaca i od Pećinaca do Šimanovaca.
Menja se režim saobraćaja na deonicama u Vojvodini: Radovi na više lokacija
Foto: Pixabay
"Putevi Srbije" kažu da će se u toku svetlog dela dana na deonici od Rume do graničnog prelaza Batrovci, u smeru ka granici, kositi razdelni pojas.
 
Za vreme radova za saobraćaj će biti zatvorena preticajna saobraćajna traka u dužini do pet kilometara, a saobraćaj će se odvijati voznom saobraćajnom trakom.  
Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.
 
Ovaj posao bi trebalo da bude završen do 19. oktobra.
Na deonici od Rume do Pećinaca, u smeru ka Beogradu, danas i sutra, 9. i 10. oktobra će se u toku svetlog dela dana sanirati ivičnjaci. 
 
Shodno dinamici izvođenja radova, za saobraćaj će biti zatvorena preticajna ili zaustavna i vozna saobraćajna traka, u dužini do 200 metara.
 
Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.
 
Takođe danas, u toku svetlog dela dana, na deonici Pećinci-Šimanovci, u oba smera, čistiće se betonske staze, popravljati i farbati betonski stubovi, čistiti kanalete montirati smerokazna prizma.
 
Radovi će zahtevati zatvaranje preticajne trake u dužini do 200 metara (saobraćaj će se odvijati voznom saobraćajnom trakom u zoni radova) ili zaustavne i vozne saobraćajne trake u dužini do 200 metara (saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom u zoni radova). 
 
Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina