Pritvor za učesnike masovne tuče u Novom Bečeju: Tukli ljude bejzbol palicama

Osumnjičenima za masovnu tuču u Novom Bečeju, koja se dogodila 7. oktobra, određen je pritvor do 30 dana, saopštilo je Više javno tužilaštvo u Zrenjaninu.
Pritvor za učesnike masovne tuče u Novom Bečeju: Tukli ljude bejzbol palicama
Foto: 021.rs

Dodaje se da su rešenja o pritvoru doneli nadležni sudovi nakon saslušanja osumnjičenih od strane javnih tužilaca, prenosi zrenjaninski.com.

U ponedeljak je, u centru Novog Bečeja, došlo do fizičkog sukoba između više osoba.

Više javno tužilaštvo u Zrenjaninu je tim povodom pokrenulo istragu protiv A. DŽ. (47) i D. J. (27), obojice iz Novog Bečeja, zbog počinjenog krivičnog dela ubistvo u pokušaju na štetu sugrađana J. D. i I. D, kojima su drvenim bejzbol palicama naneli teške telesne povrede opasne po život.
 
Protiv ostalih učesnika tuče, i to Ž. DŽ. (18), N. S. (26), I. D. (22), D. D. (24) i M. D. (31), takođe svi iz Novog Bečeja, u Osnovnom javnom tužilaštvu u Bečeju je pokrenut krivični postupak zbog krivičnog dela nasilničko ponašanje.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina