Hotelijerstvo i ugostiteljstvo somborska ponuda investitorima

Vojvođanski gradovi, među kojima i Sombor, predstavili su se na Expo Real u Minhenu.
Hotelijerstvo i ugostiteljstvo somborska ponuda investitorima
Foto: Pixabay (ilustracija)
Pojavljivanje lokalnih samouprava na najvećem evropskom sajmu investicija i nekretnina realizovala je Razvojna agencija Vojvodine. 
 
Svoje investicione potencijale u Minhenu predstavili su Novi Sad, Sombor, Sremska Mitrovica, Kikinda, Zrenjanin i Subotica, prenosi Soinfo
Član somborskog Gradskog veća za međunarodnu saradnju Tamaš Kanižai je u izjavi za RTS naveo da osim industrijske zone Sombor potencijalnim ulagačima nudi još ulaganje u turizam, hotelijerstvo i ugostiteljstvo.
 
"Posebno bih naglasio turizam, zato što je Sombor faktički deo Gornjeg Podunavlja koje je pod zaštitom UNESCO-a", rekao je Kanižai. 
Ponuda vojvođanskih gradova bila je bazirana na predstavljanju prostora industrijskih zona zainteresovanim investitorima.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina