Radovi od Batrovaca do Dobanovaca: Danas izmenjen režim saobraćaja

Režim saobraćaja izmenjen je danas, 16. oktobra na deonici od Batrovaca do Dobanovaca zbog radova.
Radovi od Batrovaca do Dobanovaca: Danas izmenjen režim saobraćaja
Foto: 021.rs
"Putevi Srbije" kažu da će se danas, u toku svetlog dela dana, na više lokacija na deonici Batrovci - Dobanovci, popravljati oštećena zaštitna ograda u srednjem pojasu i na bankini.
U zoni radova na navedenoj deonici biće zatvorena preticajna traka u dužini do 200 metara dok će se saobraćaj odvijati voznom trakom,    
Radovi će zahtevati na navedenoj deonici zatvaranje zaustavne trake u dužini do 200 metara dok će se saobraćaj odvijati voznom i preticajnom saobraćajnom trakom.
 
Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Delegacija Pokrajinske vlade u poseti Kini

Delegacija Pokrajinske vlade, na čelu sa predsednicom Majom Gojković, počela je danas zvaničnu posetu jednoj od najrazvijenijih provincija u Kini - provinciji Šandong.