Državljanin Turske uznemiravao devojčicu u centru Inđije: Slučaj prosleđen Tužilaštvu

Državljanin Turske uznemiravao je maloletnu devojčicu na Trgu Sloboda u Inđiji, nakon čega je reagovala policija a potom i tužilaštvo.
Državljanin Turske uznemiravao devojčicu u centru Inđije: Slučaj prosleđen Tužilaštvu
Foto: 021.rs
Iz PU Sremska Mitrovica potvrđeno je da je priveden strani državljanin i da je slučaj prosleđen Tužilaštvu, prenosi In medija.
 
Prema nezvaničnim informaciama, incident se dogodio 11. oktobra u vreme školskog odmora, kada je turski državljanin od 55 godina uznemiravao učenicu, prilikom čega ju je i fotografisao.
Devojčica je prijavila uznemiravanje profesorici, ali i školskom policajcu, nakon čega je reagovala policija.
 
Fotografije pronađene u telefonu privedenog potvrdile su navode devojčice, saznaje nezvanično In medija.
Iz PU Sremska Mitrovica kažu da je Policijskoj stanici u Inđiji 11. oktobra prijavljeno da je nepoznati muškarac na trgu Sloboda u Inđiji uznemiravao maloletnicu.
 
Takođe, policija je utvrdila da je u pitanju strani državljanin koji nije imao zakonski osnov za boravak na teritoriji Srbije. On je zbog toga priveden nadležnom prekršajnom sudiji koji mu je, nakon saslušanja, izrekao meru otkaza boravka i zatvorsku kaznu.
Ukoliko se osećate ugroženo u bilo kom smislu, a pogotovo ako je reč o seksualnom uznemiravanju ili napastvovanju, odmah prijavite ili se požalite odrasloj osobi od poverenja iz vašeg okruženja za koju verujete da vam može pomoći.
 
Ukoliko vi ili neko iz vaše okoline trpi seksualno nasilje to možete da prijavite platformi "Čuvam te" OVDE.
 
Moguće je potražiti i savetovanje putem besplatnog telefonskog poziva na broj 116111 (Nacionalna dečija linija).
 
Nasilje možete prijavti i policiji na broj 192.
  • ZX

    16.10.2024 22:54
    Dočekasmo
    Najzad su policija i tužilaštvo reagovali na pravi način.
  • Izvidjac Futog

    16.10.2024 22:17
    Devojcica
    Devojcica je pravilno postupila u datoj situaciji.Pokazalo se korisnim prisustvo policajca u skoli.Bravo i za devojcicu i za policiju .
  • Значи

    16.10.2024 21:39
    Значи
    почело је,биће овога све више и више!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Delegacija Pokrajinske vlade u poseti Kini

Delegacija Pokrajinske vlade, na čelu sa predsednicom Majom Gojković, počela je danas zvaničnu posetu jednoj od najrazvijenijih provincija u Kini - provinciji Šandong.