FOTO: Nezavisni sindikat podneo prijave inspekcijama zbog nebezbednih uslova u školi u Senti

Nezavisni sindikat prosvetnih radnika Srbije podneo je prijave inspekcijama Ministarstva za rad i Ministarstva prosvete jer zgrade OŠ "Stevan Sremac" u Senti i sale za fizičko nisu bezbedne.
FOTO: Nezavisni sindikat podneo prijave inspekcijama zbog nebezbednih uslova u školi u Senti
Foto: Nezavisni sindikat prosvetnih radnika
Ovaj sindikat je naveo da su prijave podnete u cilju hitne reakcije nadležnih organa kako bi bila otklonjena opasnost po živote i zdravlje učenika i zaposlenih u školi.
Ocenjuje se da je nemarom i nečinjenjem u dužem vremenskom periodu uprava škole višestruko prekršila Zakon o bezbednosti i zdravlju na radu.
 
 
Foto: Nezavisni sindikat prosvetnih radnika Srbije
"Ovaj problem neophodno je rešiti pre nego što dođe do obrušavanja plafona po nečijim glavama ili druge vrste poveđivanja zbog klizavih podova na kojima se odvijaju rad i nastava", saopšteno je iz NSPRS.
 
 
Foto: Nezavisni sindikat prosvetnih radnika Srbije

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina