SSP: Vršac u opsadnom stanju zbog sutrašnje proslave Srpske napredne stranke

Odbor Stranke slobode i pravde (SSP) u Vršcu saopštio je da je taj grad "u opsadnom stanju" zbog sutrašnje proslave godišnjice osnivanja Srpske napredne stranke (SNS).
SSP: Vršac u opsadnom stanju zbog sutrašnje proslave Srpske napredne stranke
Foto: 021.rs (ilustracija)
SNS je ranije najavio da će 16 godina od osnivanja proslaviti skupom u četvrtak, 24. oktobra, sa početkom u 18h, u Milenijum centru u Vršcu.
 
Predstavnica SSP Stela Tamaš Lazin je navela da "Vršac ne samo da je već danas u opsadnom stanju zbog sutrašnje proslave rođendana SNS" nego su, kako tvrdi, "vlasnici gradskih lokala dobili i pretnje da sutra uopšte ni ne otvaraju objekte".
Ocenila je da je "očito da je to urađeno da bi sprečili svaki rizik da neki slobodoumni građani dođu i kažu šta misle o njihovom režimu".
 
Navela je i da "trenutno sve javne gradske službe u Vršcu vrše pritisak na zaposlene da se u kontrolisanim uslovima pojave u što većem broju na proslavi da kliču i tapšu".
"Ostalima ne samo da je prilaz zabranjen, nego je gradska uprava saopštila da će i saobraćaj biti potpuno obustavljen u delu grada od 12 do 22h, samo kukavički nisu smeli da navedu i razlog", kazala je Stela Tamaš Lazin.
 
Dodala je da "predsednik i ministri neće prolaziti pored osnovnih i srednjih škola gde bi fasada mogla da im se obruši na glave, kao i vrtiće i dečijih igrališta - da ih ne uplaši prizor na koji bi naišli".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina