Predsednica SO Beočin: Prete mi smrću

Predsednica Skupštine opštine Beočin Vidana Nedić, iz redova Demokratske stranke (DS), izjavila je da je dobila pretnje smrću od nepoznatih osoba i dodala da Srpska napredna stranka (SNS) vrši veliki pritisak na odbornike DS-a kako bi preuzela lokalnu vlast.

Predsednica Skupštine opštine Beočin Vidana Nedić, iz redova Demokratske stranke (DS), izjavila je da je dobila pretnje smrću od nepoznatih osoba i dodala da Srpska napredna stranka (SNS) vrši veliki pritisak na odbornike DS-a kako bi preuzela lokalnu vlast.

"Danas sam dobila telefonski poziv, anonimni muški glas mi je pretio smrću i govorio gadosti koje ne mogu ni da ponovim. Potom sam primila nekoliko SMS-ova sa nepoznatog broja telefona, u kojima su mi takođe pretili i teško me vređali", ispričala je Vidana Nedić.

Dodala je da je i njen brat dobio anonimne pretnje, u kojima su mu nepoznate osobe kazale da mu je "bolje da me čuva da me ne bi obilazio na groblju".

Vidana Nedić je navela da su još dvoje odbornika DS-a u Skupštini opštine dobili pretnje smrću i dodala da su neke pretnje već prijavljene policiji, a da će ona sutra podneti krivičnu prijavu protiv NN lica. "Ne osećam se nimalo prijatno, imam 31 godinu i strah me je da izađem na ulicu", kazala je Vidana Nedić.

Od 2012. godine u Beočinu je na vlasti koalicija DS-a, Demokratske stranke Srbije i Lige socijaldemokrata Vojvodine. Tu koaliciju podržavaju i dva nezavisna odbornika.

  • Ćevara

    15.12.2014 19:14
    Booomeee...
    Za svoje godine izgleda fantastično! Svaka čast, odavno nisam video u našoj politici ovako lepu ženu (naravno posle Maje, Dragice i Jorgovanke koje su bez konkurencije)!!!
  • Ivek

    14.12.2014 20:39
    I šta sad? Na stranu ako je pokrala,utvrditi i pleniti i to ne bilo ko već policija,ima za to vremena!
    Ali gospodo, ako SNS zaista preti, kakva je ovo država???? Okretaćemo glavu? Pustićemo da ih smene ucenama pa da ubuduće oni isto to rade????? Molim?
  • Bogdan

    14.12.2014 17:00
    Licni marketing
    Ovo licni marketing, imam 31 godinu, predsednice skupstine opstine Beocin !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina