Sombor: Raspisan konkurs za televizije

Sombor je raspisao konkurs za projekte kojima se ostvaruje javni interes u oblasti javnog informisanja.
Sombor je raspisao konkurs za projekte kojima se ostvaruje javni interes u oblasti javnog informisanja.

Pravo učešća imaju televizijske kuće sa sedištem na teritoriji grada Sombora koje nisu za isti projekat ostvarile sredstva iz budžeta Republike Srbije, odnosno Autonomne Pokrajine Vojvodine ili iz budžeta grada Sombora po drugom osnovu, koje obavljaju predmetnu delatnost neprekidno najmanje pet godina, koje su registrovane u Registru medija i u prethodnih godinu dana nisu bile dužnici u prinudnoj naplati, a medijski sadržaji koje proizvode se emituju na kablovskoj televiziji.

Ukupno će biti podeljeno četiri miliona dinara, a rok za prijave je 25. decembar. Kompletna konkursna dokumentacija može da se preuzme sa zvaničnog sajta Grada Sombora.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina