Senta: Nova hala za teniski klub

Senta je od danas bogatija za još jedan namenski sportski prostor.
Senta je od danas bogatija za još jedan namenski sportski prostor.

Teniski klub "Senta 1903" je uz pomoć Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu dobio adaptiranu fabričku halu.

Teniski teren sa specijalizovanom sintetičkom podlogom ne samo da će omogućiti treninge tokom zimskog perioda, već će i treninzi na ovoj podlozi omogućiti teniserima bolje pripreme za internacionalne turnire.Pokrajinska sekretarka za sport i omladinu Marinika Tepić istakla je da je jedan od povoda za realizaciju ovog kapitalnog projekta bio veliki uspeh Lasla Đerea, osvajanjem juniorskog oranž bola i činjenice da je uspeh ostvario, bez adekvatnih, skoro nikakvih, uslova za treniranje.

"U ovaj projekat uloženo je 4,3 miliona dinara i osvajanjem Senegalskog turnira pre nekoliko nedelja, sigurna sam da je uloženi novac, već opravdan. Cilj našeg Sekretarijata jeste da gde god je to moguće, obezbedimo kvalitetne uslove za trenažne procese sportistima u njihovim mestima, kako ne bi odlazili u druge gradove koji te mogućnosti imaju. Takođe, njihovo prisustvo je veliki motiv svoj deci koja se bave tim ili drugim sportom, da i sami budu fizički aktivni. Nadam se da će tim putem krenuti mnogi mladi Senćani, i da će Senta i ovaj objekat otvoriti vrata i ostalim teniserima iz regiona", navela je Tepićeva.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Za vikend 25 udesa u Južnobačkom okrugu

U periodu od 27. do 29. septembra, u Južnobačkom okrugu, dogodilo se 25 saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedna osoba poginula, dve su zadobile teške povrede, a sedam je lakše povređeno.