Uprava za kapitalna ulaganja 1. januara počinje sa radom

Uprava za kapitalna ulaganja APV počinje sa radom 1. januara 2015. godine, kao pravni sledbenik Fonda za kapitalna ulaganja APV.
Uprava za kapitalna ulaganja APV počinje sa radom 1. januara 2015. godine, kao pravni sledbenik Fonda za kapitalna ulaganja APV.

Odlukom Skupštine Vojvodine 23. decembra 2014. godine formirana je Uprava za kapitalna ulaganja APV, koja preuzima  sva prava i obaveze, predmete u radu, službenu dokumentaciju zaposlene i arhivu nastalu u radu Fonda.

Uprava za kapitalna ulaganja APV, kao direktan budžetski korisnik, nastaviće i ubuduće da finansira programe i projekte od interesa za AP Vojvodinu putem konkursa na kojima će se dodeljivati sredstva za projekte izgradnje, rekonstrukcije, adaptacije, sanacije, dogradnje i kapitalnog održavanja zgrada i građevinskih objekata infrastrukture, projektnog planiranja kao i nabavke opreme.

Preuzimanjem obaveza Fonda, Uprava za kapitalna ulaganja APV nastaviće da finansira sve započete projekte, poput izgradnje Žeželjevog mosta, opremanja i izgradnje "Kamenice 2", rekonstrukcije i nadogradnje "Narodnog pozorišta" u Subotici, vrtića u Sremskim Karlovcima i sportske hale u Senti.

"Uprava za kapitalna ulaganja APV nastavlja misiju Fonda, a to je ulaganje u razvoj vojvođanskih opština sa ciljem daljeg i snažnijeg ekonomskog, privrednog, kulturnog i političkog razvoja AP Vojvodine", navodi se u saopštenju ovog novooformljenog organa.

  • 08.01.2015 20:26
    tako je to kad niste slozni gradjani severne Srbij
    Da ste slozni koliko niste onda bi svaki put kad pcnu da kradu na veliko poskidali celu garnituru i nove iz naroda postavili i tako u krug dok svi koji imaju neke sposobnosti i strucnosti se ne izredjaju a ako se desi da svi kradu onda lepo rasprodati drzavu, kolonizacija...
    Tako je jedino iskreno "gradjani" nasi domaci...
  • 31.12.2014 13:25
    Bolje da i ne pocinju. Ko je bio kod njih po kancelarijama zna o cemu pricam. Gomila neradnika i debeloguzana sto po ceo dan surfuje i gricka semenke. Cure sa stolica.
  • DS

    31.12.2014 12:01
    Još jedan pljačkaški pohod DS-a
    Dr Pajtić i dalje vršlja po budžetu i deli pare kao Deda Mraz svojima. Zatvoriše Fond, otvoriše Razvojni (koji ništa ne radi, sem što uredno prima debele plate), a sada još i ovo....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Za vikend 25 udesa u Južnobačkom okrugu

U periodu od 27. do 29. septembra, u Južnobačkom okrugu, dogodilo se 25 saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedna osoba poginula, dve su zadobile teške povrede, a sedam je lakše povređeno.