UZNEMIRUJUĆ FOTO: Neko na jeziv način ubija pse u Bečeju

Danas je pronađen još jedan na brutalan način ubijen pas u Bečeju na 300 metara od bečejskog azila za pse, tj. u naseljenom delu ovog grada.
Danas je pronađen još jedan na brutalan način ubijen pas u Bečeju na 300 metara od bečejskog azila za pse, tj. u naseljenom delu ovog grada.

Kako je rekla zaposlena u azilu Kristina Stepanov, ovo je treći pas rase "staford" koji je doživeo smrt na svirep način.

"Za kratko vreme pronašli smo tri ubijena psa rase "staford". Ovaj put je bila ženka koja je zadavljena. Stalno se ponavljaju isti detalji na psima. Reč je o psima koji izgleda da su mučeni i izgladnjivani i moguće je da su korišteni za međusobne borbe jer tako deluju ožiljci koje smo zatekli. Ti psi nisu bili lutalice, već deluje da su ukradeni iz nečijeg dvorišta pa ubijeni. Jezive su scene na koji način su ti psi okončali svoj život", rekla je Stepanov za "Blic".

  • pravda

    16.01.2015 20:44
    naći manijaka
    i isto postupiti sa njim!
  • Covek

    16.01.2015 19:57
    U cega smo se to pretvorili?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Za vikend 25 udesa u Južnobačkom okrugu

U periodu od 27. do 29. septembra, u Južnobačkom okrugu, dogodilo se 25 saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedna osoba poginula, dve su zadobile teške povrede, a sedam je lakše povređeno.