"Recept za picu ne postoji, iskustvo je ključ", poručuje Goran Abramović za RTS.
On je osvojio prvo mesto na svetskom takmičenju u pravljenju tradicionalne napolitanske pice.
"Prošle godine sam postao svetski šampion u Napulju za tradicionalnu picu Napolitanu, pravio sam picu Margaritu. U novembru je tradicionalno u Portu održana svečanost za svetske šampione, gde sam bio pozvan i gde sam pobedio", rekao je Goran Abramović.
Dodaje da su među takmičarima u pitanju nijanse, kao i da je važno da se tog dana poklope kockice, da bude vaš dan i sve kako treba i da rezultatima pokažete da li ste najbolji ili niste.
"Vreme za koje radite picu je ključ vašeg uspeha. Prva i velika stvar za dobru picu je testo, najveća tajna je osećaj za testo. Zatim, namirnice koje koristite treba da budu kvalitetne, bitna stvar je pica-peć i naravno pica-majstor koji pravi proizvod nazvan pica", istakao je Abramović.
Komentari 7
Pizza majstor
Pića majstor? Votka, Viski, Rakija? ajd nauči prvo da čitaš i da koristiš sredstva komunikacije, to bi čak i ti mogao da naučiš. A inače, da, pizza majstor završava školu za automehaničara, a ne za kuvara. Lepo ti čovek napisa, mržnja ubija, ali to je jače od tebe.
Ovosadski
Mržnja ubija
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Napiši komentar