Te jelke su na farmi postale pravi hit jer su ih koze rado i detaljno obrstile.
Objašnjenje je da koze uživaju u aromatičnom ukusu zelenih iglica koje blagotvorno deluju na njihovo varenje, a i poboljšavaju ukus sira od njihovog mleka, rekao je direktor pulskog komunalnog preduzeća "Herculanea" Robi Fuart.
U Puli su do ove nedelje prikupljane novogodišnje jelke bez korena i u nekoliko navrata odnete na farmu.
Drugu sudbinu imaju novogodišnje jelke s korenom: građani su ih odlagali kod kontejnera za smeće, a "Herculanea" odnosila i sadila na pulskim zelenim površinama, kao i proteklih godina.
OBRATI PAŽNJU! Osvežili smo platformu sa muzičkim kanalima, a preko koje možete slušati i Radio 021. Preporučujemo vam novu kategoriju -
LOUNGE, za baš dobar užitak i relax tokom dana. Vaš 021!
Komentari 0
Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Napiši komentar