FOTO: Mekdonalds pored krematorijuma stavio reklamu za "mekhrskavi burger"

Jedan od najvećih lanaca restorana brze hrane, Mekdonalds, obećao je da će ukloniti sve reklame za "mek krispi (mekhrskavi) burger" koje su se našle u blizini jednog krematorijuma u Velikoj Britaniji.
FOTO: Mekdonalds pored krematorijuma stavio reklamu za "mekhrskavi burger"
Foto: Pixabay
Dok je nekim stanovnicima bilo smešno, drugi nisu delili isto mišljenje, posebno oni koji su išli ili se vraćali sa kremacija svojih bližnjih.
Iz Mekdonaldsa su se izvinili zbog reklama i rekli da nisu nameravali da uvrede ničija osećanja.
 
Reklame su dobile na popularnosti na društvenim mrežama, posebno nekoliko njih postavljenih direktno preko puta službe za kremaciju.
 
"Iako mogu da vidim i smešnu stranu, bezosećajno je i siguran sam da ožalošćene porodice ne bi volele da vide ovako nešto dok dolaze na sahranu i kremaciju svojih voljenih", napisao je jedan od lokalnih stanovnika.
  • Lucifer

    16.02.2023 16:24
    Ekstwa cwispy
  • britanski topalovici

    15.02.2023 12:43
    Ukusan Pantelija
  • zztop

    15.02.2023 12:02
    plaćač poreza
    Nisi shvatio naglasak reklame je hrskavi a prekoputa krematorij , jel sad jasnije ... bila je svojevremeno reklama za coca-colu gde je na poslednoj večeri ispred isusa i ostalih flašica coca-cole, a samo ispred jude pepsi-cola ... reklama je brzo povučena kao provokacija...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti