VIDEO: U 102. godini otkrila tajnu dugovečnosti - "Svake druge večeri pijem votku"

Elinor Kembel Fihel iz Kolombusa svoj mladalački stav i dugovečnost nije pripisala zdravom životu ili rigoroznom velnes režimu, već alkoholu.
Ova 102-godišnjakinja podelila je savete kako živeti dugo.
"Pijem malo. Imam ceo bar. Svake druge večeri pijem votku, ali ostalih večeri držim se brendija, burbona, irskog viskija i viskija od meda", rekla je Elinor za WSYX.
Trudi se da ostane pozitivna.
 
"Ništa ne planiram. Živim dan po dan", dodala je.
 
 
Elinor je rođena 1921. Mnogi je upoređuju sa Sofijom iz popularne serije "Zlatne devojke" zbog njenih dosetki. Sa suprugom Edvardom je dobila troje dece i danas ima devetoro unučadi i 18 praunučadi.
  • Zamenik zamenika

    08.08.2023 14:46
    Ne znam čemu ova promocija alkoholizma.U srpskom društvu imamo previše primera uništenih ljudi,brakova ,porodica i dece zbog konzumiranja alkohola.Alkohol je neurotoksin i njegova dugotrajna prekomerna upotreba stvara nepopravljiva mentalna i fizička oštećenja na čoveku.Treba javnost na opasnost alkohola češće upoznavati i edukovati.
  • DraganChe

    07.08.2023 14:34
    Amanet
    Da se zamislimo kakav svet baki ostavljamo
  • Ma

    07.08.2023 12:37
    Ma
    Ma nema tajne za dugovecnost jednostavno covek treba da radi ono sto mu prija dok mu nedodje vreme umiranju! Moja baba je pozivela 104 godine radila jela šta i kako je mogla i umela! Secam se da je volela popiti nedeljno dva tri puta času belog vina nikada crnog i ništa vise od toga! Sve ostalo su predrasude i želja nekom dugovecnom životu koji te bespotrebno optereti ako se budeš zanosio time! Svaki covek je različit i jedinka za sebe…valja ga sto kvalitetnije poziveti i nista vise od toga!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti