VIDEO Milanović o ministru i poljupcu: Što bi rekli u Srbiji – pokušao da startuje Analenu Berbok

Predsednik Hrvatske Zoran Milanović ismejao je ministra spoljnih poslova Gordana Grlića Radmana rekavši da je pokušao da "startuje" nemačku ministarku kada je hteo da je poljubi.
Na video snimku objavljenom u medijima, vidi se kako Grlić Radman prilikom zajedničkog fotografisanja učesnika evropske konferencije, u četvrtak u Berlinu, pokušava da poljubi šeficu nemačke diplomatije Analenu Berbok koja iznenađeno izmiče glavu od njega.
 
"Što bi rekli u Srbiji: pokušao je da je startuje. Katastrofa. To se nikad nikom nije dogodilo. Katastrofa. Sva sreća pa su Nemci suzdržani ljudi. Dok ne puknu”, rekao je Milanović.
 
Odgovarajući na pitanje o imenovanju hrvatskih vojnih diplomata, on je rekao da je njegova dužnost da pita premijera Andreja Plenkovića zašto nema predloga za vojnog atašea u Moskvi.
 
"Brigadir (Željko) Akrap je otišao u penziju. Nema nikoga. Kao da je tamo sajamski dan, a ne rat. Mi nemamo vojnog atašea u Kijevu jer se niko u ministarstvu odbrane ili u vladi nije setio”, kazao je Milanović.
Istakao je i da je Hrvatska bez vojnog atašea u Moskvi.
 
"Kako je to moguće? Ja ih imenujem, ali ih mora predložiti HDZ u ovoj situaciji. Zašto to ne rade? Čovek je otišao iz Moskve pre godinu dana. Čime se bave? Poljupcima?”, izjavio je Milanović.
 
Na pitanje novinara o izborima u Srbiji, Milanović je rekao da je važno raditi na poboljšanju odnosa između dva naroda, Hrvata i Srba.
 
"Bez bratstva i jedinstva one vrste, bez Jugoslavije. Ali da dva naroda koja ne mogu biti sličniji nego što jesu to shvate kao veliku prednost i šansu, a ne kao prokletstvo”, dodao je.
  • Др М

    08.11.2023 11:20
    Свраб
    Милановића сврби српство, не може а да се дотакне порекла, и што рече ономад војвода Живојин Мишић, далеко им лепа кућа.
  • Антун Чупак

    08.11.2023 09:37
    Бог те мазо,нема више љубави између шахиста и шваба,џаба им она данке дојчланд!!!
  • Darkoni

    07.11.2023 20:10
    Demokratski predsednik države članice EU a ne radikal. Zamisli od bezbroj izbora u životu ti izabereš da budeš radikal ili glasaš za "radikalno". Mora da ti fali neka daska u glavi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti