Sud ga oslobodio za vožnju u pijanom stanju jer njegovo telo samo proizvodi alkohol

Jedan stanovnik Belgije je na sudu u Brižu oslobođen optužbi za vožnju u pijanom stanju jer boluje od retkog poremećaja poznatog kao ABS sindrom koji čini da telo obolelog samostalno proizvodi alkohol
Sud ga oslobodio za vožnju u pijanom stanju jer njegovo telo samo proizvodi alkohol
Foto: Pixabay
Njegova advokatica Anse Geskijer izjavila je za Rojters da su, iako je "nesrećna slučajnost da njen klijent radi u pivari", tri lekara koja su ga odvojeno pregledala potvrdila da boluje od ABS sindroma.
Belgijski mediji preneli su da je predsedavajući sudija naglasio u obrazloženju presude da tuženi, koji nije imenovan u skladu sa sudskom praksom, nije osećao simptome intoksikacije alkoholom.
Liza Florin, klinička biološkinja iz belgijske bolnice Sen Luka, objasnila je da ljudi koji boluju od ovog sindroma proizvode istu vrstu alkohola kao u alkoholnim pićima, ali uglavnom značajno manje osećaju efekte.
  • Joki

    23.04.2024 12:45
    E ovo je pravi perpetum mobile :D...
  • Kakva

    23.04.2024 09:29
    Fantazija
    Sam svoja destilerija.
  • Musaši

    23.04.2024 08:20
    Isto tako i organizam Vučićevog kuma proizvodi kokain. Al se vidi samo u mokraći.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti