VIDEO: Magarac koji je pobegao od kuće pronađen kako živi sa "novom porodicom"

Magarac uočen kako živi sa krdom divljih losova na snimku koji je brzo postao viralan, identifikovan je kao Dizel, nekada voljeni ljubimac koji je pobegao od kuće pre pet godina.
VIDEO: Magarac koji je pobegao od kuće pronađen kako živi sa "novom porodicom"
Foto: Pixabay
Video je snimljen ranije ove godine, kada je Maks Fenel, lovac u severnoj Kaliforniji, snimio grupu divljih losova kako se druži s magarcem koji je izgledao kao član njihovog krda.
 
Kratki snimak neobične scene brzo se proširio društvenim mrežama. A onda su se pojavili Teri Druri i njen suprug Dejv, rekli su za CBS vesti da su uvereni da je magarac koji slobodno luta šumom njihov nestali ljubimac Dizel, koji je pobegao u divljinu pre pet godina.
"Bilo je neverovatno. Uzviknuli smo: ‘O moj Bože.’ Konačno smo ga videli. Konačno, znamo da je dobro. Živi bolje nego ikada. Srećan je. Zdrav je, i doživeli smo veliko olakšanje", rekla je Teri za CBS.
 
Dodala je da čak postoje znaci da Dizel brani svoju novu porodicu od predatora.
"Ubio je kojote štiteći stado, a možda i planinskog lava", izjavila je žena.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Max Fennell (@maxfennell)

 
Ona kaže da je Dizel nestao pošto se uplašio na stazi dok je bio na planinarenju sa svojom ljudskom porodicom. Snimila ga je kamera za praćenje, otisci kopita su pokazali da je još uvek živ, ali je potraga bila uzaludna.
 
Uprkos radosti što vide Dizela živog i kako napreduje kao los koji želi da bude slobodan, porodica Druri ističe da nema planove da ga uhvati i vrati na imanje.
  • Sofi

    30.06.2024 09:23
    Sreca
    Jedan od retkih sto se spasao robije...♡
  • Popaj

    22.06.2024 13:36
    Srecom nije umislio da je ptica
  • Mikica

    22.06.2024 11:30
    Pa dosadili mu
    Pogledajte macke koje zive u kucama,sve sede na prozorima i gledaju napolje. Dale bi sve na svetu( a nemaju nista :) samo da su slobodne. Kontejnerke bi ih isprasile...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti