VIDEO: Ogromna rupa progutala fudbalsko igralište u SAD-u

Nakon što se urušio podzemni rudnik, na fudbalskom igralištu u Altonu, u Ilinoisu, stvorila se ogromna rupa u zemlji, odnosno vrtača, i "progutala" banderu.
VIDEO: Ogromna rupa progutala fudbalsko igralište u SAD-u
Foto: Screenshot (Youtube/KSDK News)
"Rupa je nastala u 9.18 ujutro, a na kraju je bila široka 30 i duboka devet metara. Vrtača je nastala zbog urušavanja podzemnog rudnika. Za to je odgovorna kompanija New Frontier Materials", kazao je za NBC Majkl Hajns, upravnik gradskog odeljenja za parkove i rekreaciju. 
"Na svu sreću, tada nije bilo nikoga na igralištu i nema povređenih. Izgleda kao iz nekog filma, zar ne? Kao da je eksplodirala bomba", dodao je on.  
Portparol kompanije "New Frontier Materials", koja je vlasnik rudnika, rekao je da je pogođeno područje osigurano. 
 
"Niko nije povređen u incidentu, o čemu su obavešteni zvaničnici Uprave za sigurnost rudnika (MSHA). Sigurnost je naš prioritet. Sarađivaćemo s gradskim vlastima kako bismo što brže rešili ovaj problem", dodao je on. 
 

Teme

rupa
  • @b

    01.07.2024 07:19
    ima smisla
    Zato Voša 'kući' igra sa sa strane?
  • Б

    30.06.2024 10:31
    Алтернативна верзија
    Навијачи су били толико осрамоћени лошим играма својим љубимаца да су рекли: "Земљо, отвори се". Земља се отворила

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti