VIDEO: Spustila se niz najbrži tobogan u Evropi koji je zabranjen za žene

Australijanka Rijana Ifland, sedmorostruka svetska prvakinja u klif dajvingu, na Tiktoku je podelila snimak kako se spušta niz najbrži evropski tobogan kod kog piše da je zabranjen za žene.
VIDEO: Spustila se niz najbrži tobogan u Evropi koji je zabranjen za žene
Foto: Pixabay
Tobogan se nalazi u zabavnom parku Area 47 u Austriji, spuštanjem se može dostići brzina od čak 80 kilometara na čas, a na njemu je postavljen znak da je zabranjen za žene, što je Australijanka odlučila da ignoriše.
 
"Očigledno ovo govori da žene ne bi trebalo da idu na ovaj tobogan", napisala je u snimku te dodala: "Ipak sam se odlučila da idem na njega. Samo jednom, ali uspela sam!"
Video na kom devojka vrišti dok se spušta niz tobogan zabranjen za žene postao je viralan i prikupio je čak 41,5 miliona pregleda te 2,4 miliona lajkova, a pratioci su u komentarima istakli da postavljeni znak ukazuje na "visoki rizik od povreda."
Inače, najbrži tobogan u Evropi otvoren je 2009. i u početku nije bio zabranjen za žene, ali je to promenjeno nakon brojnih povreda i konsultacija s lekarima.
 
@rhiannaniffland Went for it anyway. Just once but i did it! #waterslides #budgysmuggler @Budgy Smuggler ♬ original sound - Rhiannan Iffland

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti