Planinar se izgubio pa ignorisao pozive spasilaca jer su dolazili s nepoznatog broja

Planinar koji se izgubio na planini u Koloradu postao je viralan nakon što je 2021. objavljena priča o detaljima njegovog spasavanja.
Planinar se izgubio pa ignorisao pozive spasilaca jer su dolazili s nepoznatog broja
Foto: Pixabay
Naime planinar, čiji identitet nije otkriven, izgubio se na najvišem vrhu u državi Kolorado, planini Elbert. Spasioci su počeli da ga traže, ali nisu uspeli da nađu trag pa su pretpostavili da je skrenuo sa staze. 
Srećom, nakon 24 sata uspeo je da se vrati do svog automobila, ali nije imao pojma da spasioci tragaju za njim jer je sve vreme ignorisao njihove pozive zbog toga što su dolazili s nepoznatog broja. 
"Više pokušaja kontaktiranja preko mobilnog bili su neuspešni. Zaključak je da je ignorisao naše uzastopne pozive jer nije prepoznao broj. Ako kasnite prema planu puta i počnete daprimate ponovljene pozive s nepoznatog broja, javite se na telefon, to može biti tim spasilaca koji pokušava da potvrdi da ste sigurni", poručili su spasioci na Fejsbuku.
  • D

    01.08.2024 07:43
    @Suština
    Kriviš spasioce? Zar je moguće???
  • ne može baš svako

    15.07.2024 06:20
    Sedi di si
    To se zove na slovo b.
  • Slucaj

    14.07.2024 17:21
    Pazi kad predaju plan puta...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti