Unovčila listić lutrije od milion dolara posle skoro godinu dana

Amerikanka Elizabet Karuzo unovčila je milion dolara koje je osvojila na lutriji "Powerball" pre godinu dana, samo tri nedelje pre isteka važenja dobitnog listića, preneo je Njujork post.
Unovčila listić lutrije od milion dolara posle skoro godinu dana
Foto: Pixabay
Prema pravilima Državne lutrijske komisije Masačusetsa, gde je Karuzo kupila svoj listić, pobednici Powerball loza imaju godinu dana od datuma izvlačenja da podignu nagrade, a ukoliko to ne učine, novac postaje deo neto profita koji zvaničnici državne lutrije vraćaju u distribuciju za 351 grad i opštinu u toj saveznoj državi.
Karuzo je svoj listić kupila 21. avgusta 2023. u prodavnici "Metro Minimart" u Votertaunu u Masačusetsu, a nagradu je preuzela u sedištu Državne lutrije Masačusetsa u Dorčesteru.
"Metro Minimart" prodavnica će takođe dobiti bonus od 10.000 dolara za prodaju listića.
 
Lutrija Masačusetsa ostvarila je prihod od preko 155 milijardi dolara od osnivanja 1972. godine, navodi se na veb-stranici organizacije.
  • hm

    06.08.2024 10:27
    ko je muvara
    kod nas bi to brzo isteklo

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti